Ett modernare alternativ till kakel

Köksglas är ett gott komplement till kakel och kan utformas på många olika sätt, helt efter tycke och smak. Ska du renovera ditt kök hjälper vi dig gärna med leverans och installation av ett lättskött och elegant stänkskydd i glas. Detta måttanpassas och designas helt efter kundens önskemål. Förutom att montera ett härdat klarglas och låta exempelvis en dekorativ tapet eller kulör framträda genom glaset, kan du även välja ett frostat, mönstrat eller färgat glas. Med andra ord föreligger många möjligheter för att skapa ett både personligt och funktionellt kök med hjälp av köksglas!

 

Sociala ytor i köket med glas

Drömmer du om ett kök med en social samlingspunkt i form av en bardisk eller köksö? Genom att låta denna helt eller delvis kläs in i glas, kan man skapa en exklusiv och modern köksmiljö. Glas är ett lättskött och slitstarkt material, som underlättar underhåll och rengöring av ytan. Genom att måttanpassa glaset kan vi skapa en köksö eller bardisk i rätt storlek för just ditt kök. Förutom att låta färgvalet sätta en personlig prägel på köket, kan även form, yta och eventuellt mönster användas för att skapa ett helt unikt kök. Det är bara din fantasi som sätter gränser!

 

Mat- och avlastningsbord

Ibland kan det vara svårt att hitta ett standardiserat bord med rätt mått för till exempel matplatsen. Därtill skall bordet ha ett tilltalande underrede som är anpassat till resterande inredning i bostaden. Således kan det många gånger vara bättre att beställa ett måttanpassat bord. I vårt glasmästeri hjälper vi gärna till att skapa och designa ett glasbord efter just dina önskemål och behov. Förutom val av färg, klarhet och form på glas, kan bordets utseende även anpassas genom specialdesignade underreden i exempelvis trä, metall eller smide.

 

Välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsförslag!

OFFERTFÖRFRÅGAN