Bastuglas

Är du i behov av bastuglas hjälper vi gärna till! Vid glaspartier till bastur behövs ett glas som kan hantera stora temperaturskillnader. Därför lämpar sig ett härdat glas bäst. Glaset måttanpassas och kan levereras i olika färger och klarhet. Exempelvis kan en bastulösning fås som är helt eller delvis tonad eller frostad, likväl som i ett standardiserat klarglas.

Fast bastuvägg, bastufönster, dörr på gångjärn, skjutdörr?

Oavsett vilken lösning som lämpar sig bäst till er bastu, kan vi i vårt glasmästeri skapa många olika kreativa lösningar och alternativ. Oberoende om du vill ha en stilfull och elegant bastu helt i glas eller bara önskar insättning av bastufönster, måttanpassas och designas glaset efter respektive projekt. På så sätt kan du vara säker på att få en trivsam bastu med funktionella lösningar, anpassad efter dina behov. Således utgör varken snedtak eller begränsad yta för dörröppning något hinder för din bastu. Oberoende om du under badupplevelsen ska kunna överblicka och beundra omgivningen, eller njuta av avskildhet bakom tonade eller frostade glas, har vi lösningen för dig!

Beslag, handtag eller håltagning?

Vi tillhandahåller olika typer av beslag och färger på glas. Detta ger dig som kund stora valmöjligheter. Dessutom arbetar vi med håltagning i glaset – för en effektiv och kostnadseffektiv ventilation i din bastu. Därför kan du som önskar en mycket stilren och diskret glasbastu även få en håltagning i bastudörren istället för handtag. Tillsammans med enkla beslag skapar detta en sober bastulösning som nästan smälter samman med resten av rummet. För dig som istället vill ha en mer iögonfallande och trendig lösning, kanske beslag i blankpolerad mässing eller mattsvart passar bättre.

Oavsett om du redan har en klar bild över hur din bastu ska se ut, eller om du önskar tips och hjälp att designa din bastu, hjälper vi gärna till.

 
previous arrow
next arrow
Slider
Välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsförslag!

OFFERTFÖRFRÅGAN