Duschväggar, speglar och badrumsglas

Vi levererar och monterar måttanpassat badrumsglas helt efter dina önskemål och behov. Glas är ett lättstädat material som skapar en fräsch och stilren känsla i badrummet. Tillsammans med vår glasmästare hjälper vi dig att designa en måttanpassad glaslösning, vilken kan hjälpa till att maximera rummets yta och skapa mer utrymme för alla dem bekvämligheter som du drömmer om att ha i ditt badrum. Vid installation av glas i badrum bör ett härdat glas användas. Mer information om denna glastyp finner du här.

 

Fast duschvägg, duschhörna eller skjutdörr?

Oavsett vilken duschlösning som lämpar sig bäst för era behov, kan vi i vårt glasmästeri skapa många olika alternativ och kreativa lösningar. Vi tillhandahåller olika glastyper och beslag, vilket ger kunden många valmöjligheter. På så sätt kan du vara säker på att få börja varje dag i ett trivsamt, men samtidigt funktionellt badrum. Inget hem är det andra likt, av vilken anledning vi har valt att måttanpassa allt glas, för att kunna garantera en optimal lösning för respektive kund.

 

Glasbeklädda väggar

För att skapa en modern och praktisk badrumsmiljö, kan man välja att klä in hela eller delar av väggarna i glas istället för kakel. Genom att använda olika utföranden och färger på glaset, kan man skapa ett unikt och effektfullt badrum. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer gällande detta!

 

Speglar

Speglar har en naturlig och självklar plats i varje badrum. Förutom att de fyller en viktig funktion, frambringar de ytterligare möjligheter till dekoration, ljusförflyttning och rumsförstoring. Vårt glasmästeri möjliggör för ett obegränsat antal spegellösningar. Alla speglar måttanpassas och kan levereras i olika former och färger. Dessutom kan de levereras i önskad ram, limmas direkt på väggen för ett nätt och stilrent intryck, eller kaklas in i den nya badrumsväggen. Önskar du inbyggd belysning hjälper vi dig gärna med detta. Möjligheterna är nästintill oändliga och därför är det är endast din fantasi som sätter gränser! Läs mer om spegelglas här.

previous arrow
next arrow
Slider
Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning och offert!

 OFFERTFÖRFRÅGAN